O site Palco Principal vai ser desativado definitivamente no dia 1 de Março de 2019. Se precisar de guardar algum conteúdo que esteja no site por favor faça-o antes deste dia.
 
Já conheces o eBook que o Palco Principal está a oferecer? Descarrega-o aqui!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monitor Tabletă grafică XP-Pen Artist 12 Cu Ecran Review

 

alt

Tableta grafica XP-Pen Artist 12 Cu 11.6" IPS ecran

Cei care vor mai mult decat o tableta grafica, au acum posibilitatea de a opta pentru Artist 12 de la XP-Pen . Desi la prima vedere pare un display de 12 inch, acesta este defapt o tableta grafica cu display incorporat. Avantajul acestei tablete fata de una conventionala este faptul ca poate rula aplicatiile direct pe ecranul sau iar desktop-ul / laptop-ul sunt pentru vizualizarea rezultatului finit.

Noua tabletă XP-Pen Artist 12 este special concepută pentru tinerii profesionişti, entuziaşti creativi, studenţi din domeniul artei sau pur şi simplu oameni pasionaţi de desen, ce caută fiabilitatea premium oferită de tabletele XP-Pen , dar care nu au neapărată nevoie de funcţiile avansate disponibile pe seria XP-Pen Artist .

Artist 12 vine echipată cu tehnologia Pen P06, oferind opţiuni de nivel profesional la un preţ redus. Astfel, oferă 8192 niveluri de sensitivitate la presiune , tehnologie EMR (Electro Magnetic Resonance), ecran Full HD (1920x1080) cu 72% spectru de culoare NTSC şi un strat protector cu tratament anti-glare. Din punct de vedere al design-ului, Artist 12 este o tabletă compactă, uşor de inclus în orice spaţiu de lucru, mai ales prin prisma cablului său de conectare 3 în 1.

alt

Tableta Este Noua , în cutia ei , cu toate accesoriile originale . In Plus Se Ofera creionul , Adaptor AC, Cablu 3-in-1 cu conectori HDMI si USB , 8 varfuri de rezerva , tragere manusa Artist , Stand pentru creion . Tableta costă circa 250 de dollar, un preț decent pentru un astfel de dispozitiv. Global magazin oficial Artist 12 - https://www.storexppen.com/buy/65.html


alt

Specificatii tehnice pe scurt:

Tip suprafata activa: Display
Interfata: Cablu XP-Pen 3 in 1 cu HDMI inclus
Dimensiuni: 364.11 x 218.87 x 11.5 mm
Suprafata activa: 256 x 144 mm
Tehnologie:a-Si Active Matrix TFT LCD (IPS)
Greutate: 660 g
Rezolutie: 5080 lpi
Niveluri presiune: 8192 on pen tip and eraser
Aspect: 16:9
Culori: 16.7 milioane
Dimensiune ecran (diagonal): 11.6"
Gama de culori: 72% spectru de culoare NTSC (100% sRGB )
Rezolutie:1920x1080
Luminozitate: 250 cd/m2
Raport contrast: 700:1
Timp de raspuns: 25 ms
Rezolutie intrare Hard: 5080LPI (linii per inch)
Raport Rata: 266RPS (Revolutia pe secunda)
Unghi de vizualizare: 178°
Sensibilitate la inclinare: Nu
Suprafata activa Multi-touch : Nu
Expresskeys: 6 taste customizabile
Inel de control (Touch Bar): 2 functii customizabile
Compatibilitate: Windows 10/8/7 , Mac OS X 10.10 sau mai recent
Global site-ul oficial XP-Pen Artist 12 : https://www.xp-pen.com/goods/show/id/380.html

Design slim si compact

alt

XP-Pen Artist 12 ofera un ecran tehnologie IPS de 11.6 inch, cu o rezolutie nativa Full HD (1920x1080) si un aspect wide 16:9. Unghiul de vizualizare de 178º va permite, atat dumneavoastra cat si colegilor sau prietenilor, sa apreciati pe deplin frumusetea lucrarii dumneavoastra. Portul HDMI 3.1 permite proiectarea imaginilor pe un display mult mai mare, precum monitorul, TV-ul sau proiectorul dumneavoastra.

Datorita design-ului subtire si compact, Artist 12 ocupa spatiu minim pe birou. Experimenteaza puterea creatoare de a lucra in mod natural, direct de pe ecranul HD al tabletei Artist 12 . Ecranul LED IPS ofera imagini clare in culori vii datorita . Dacă ne dorim sa desenăm exact ca pe o planșă sau o foaie de hârtie, varianta cu display integrat poate fi mai atrăgătoare pentru că poți vedea în mod natural acțiunea pen-ului.

Pen-ul tabletei

alt

Pen-ul diferă de la o tabletă la alta. În cazul celor de la XP-Pen Artist 12 , pen-ul nu necesită baterii, funcționarea fiind bazată pe câmpul electromagnetic, acesta fiind un avantaj pentru că, niciodată nu te vei trezi că nu poți desena sau retușa. Pentru mutarea cursorului pe ecran nu este necesară atingerea suprafeței tabletei ci doar mișcarea pen-ului la o distanță mai mică de 1,5cm de suprafața activă.

Cele două butoane de pe pen pot executa funcții definite, personalizate prin software-ul tabletei. De exemplu, click dreapta sau double click. Personalizarea butoanelor și a funcțiilor poate fi setată în particular pentru fiecare aplicație. De asemenea, putem seta și sensibilitatea la apăsare pe suprafața tabletei.

Pentru fiecare pen, producătorul furnizează mai multe vârfuri de schimb, La variantele tabletelor este livrat și un stand în care pen-ul să fie pus atunci când nu este folosit.

Tableta are un stilou foarte puternic cu 8192 nivele de presiune, cu un design ergonomic. Acest stilou Pen-ul P06 asigura un control precis si posibilitatea crearii unor adevarate opere de arta. Pen-ul P06 va deveni instant instrumentul dumneavoastra preferat de creat. Este mai sensibil si mai precis si raspunde imediat.

Se potriveste stilului tau de lucru

alt

Trebuie sa o conectezi la un laptop sau calculator . XP-Pen Artist 12 se potriveste cu usurinta in orice spatiu de lucru devenind un partener de mare ajutor artistilor.

Ceea ce este cu adevarat deosebit la aceasta tableta este si faptul ca are un cablu de tip 3 in 1 ce ajuta utilizatorii sa economiseasca timp si spatiu. Cablul de conexiune este excelent pentru ca functioneaza si ca USB, power sau HDMI all-in-one . Datorita cablului 3 in 1, necesar pentru conectarea la Mac sau la PC, nu o sa mai fie necesar alte cabluri de conectare a tabletei la alte dispozitive.

 
 

Comentários a este post

Entra com os teus dados para comentares! Ainda não estás registado no Palco Principal? Regista-te aqui!
O teu comentário é importante. Deixa aqui a tua opinião!


RssBlogs